Lotte - Holistisch Coach & Counselor

Coaching in gebarentaal

Ben je op zoek naar een coach en ben je slechthorend of doof? Of helpt gebarentaal je om de ander beter te begrijpen? Dan ben je bij mij van harte welkom. Door mijn jarenlange ervaring in het dovenonderwijs aan jongeren heb ik kennis van de Nederlandse Gebarentaal. Hoewel ik niet het niveau heb van een tolk NGT, ben ik vaardig genoeg om dit tijdens de sessies in te zetten.

Tijdens het intakegesprek gaan we eerst samen op zoek naar wat er nodig is om elkaar goed te begrijpen (NGT, NmG, schrijven, liplezen, vingerspelling etc.) en of dit goed voelt voor jou. Hierdoor zal het intakegesprek misschien wat langer dan één uur duren.

Ook stel ik een aantal vragen, waardoor we jouw veranderverlangen helder maken. Mijn voorkeur gaat uit naar een live ontmoeting. Wanneer je te ver weg woont, dan is het ook mogelijk om online af te spreken.

 

 

 

Wanneer jij beslist om verder te gaan, gaan we jouw veranderverlangen, dat we tijdens het intakegesprek besproken hebben, verder onderzoeken. Dit doen we in een aantal sessies (circa 8), aan de hand van experimenten, oefeningen, vragen, ook gekoppeld aan het voelen en ervaren van je lichaam.

Hierdoor kom je (weer) in contact met jouw wijsheid. Wat is er nodig om te veranderen? Het antwoord op deze vraag zit namelijk al in jou. Om inzicht te krijgen in jezelf tijdens deze reis werk ik ook met familie-opstellingen. 

Lotte van der Heijden

E: lotte@lottevanderheijden.nl

T: 06-24893890

Deken Baekersstraat 51

5482 JD Schijndel

KVK: 82562660