Ervaringen

Onrust

Marloes

Ik ben bij Lotte gekomen, omdat ik veel onrust ervaarde op verschillende vlakken in mijn leven. Lotte heeft mij niet alleen een luisterend oor geboden zonder oordeel, maar ook veel waardevolle inzichten gegeven. Waar ik dacht dat ik de ‘bodem’ al bereikt had, wist Lotte met verdiepende vragen toch nóg dieper te graven. Ze zet je daarmee aan het denken, en creëert (zoals gezegd) nieuwe inzichten. Daarnaast heeft ze mij tijdens de sessies handvatten gegeven om beter, gemakkelijker, bewuster of fijner om te kunnen gaan met de dingen die in mijn leven voorbijkomen.

De combinatie van verschillende oefeningen (vragen, yoga/lichaamsoefeningen, ademhalingsoefeningen, meditaties/visualisaties) werkte voor mij heel goed. De oefeningen waren steeds heel treffend voor de op dat moment heersende emotie en/of om meer inzicht te krijgen in wat er op dat moment speelde. Lotte heeft een breed scala aan oefeningen tot haar beschikking, maar houdt niet strak vast aan een bepaald script of verloop van de sessies. Ze kijkt vooral naar wat NU nodig is en speelt daarop in.

Lotte is een ontzettend fijne persoon, die oprecht is en niet oordeelt tijdens de sessies. Daarom voelde ik me volkomen vrij om open te praten. Ze heeft een groot empathisch vermogen, dat ze combineert met een groot analytisch vermogen. Op die manier komt ze vaak met precies de juiste vragen of oefeningen om je op dat moment verder te helpen. Lotte straalt rust uit en neemt de tijd. Ze ging tijdens de sessies niet mee in mijn paniek of emoties, en dat heb ik als heel prettig ervaren. Bovendien doet ze niet zweverig of ‘goeroe’-achtig, maar blijft ze menselijk en praktisch. Ik kan coaching door Lotte aan iedereen aanraden!

Relaties

Natasja

komt nog

Workshop Stressrelief

Elde College

‘Vlak voor de examens kregen we een workshop stressrelief aangeboden door school. Aangezien het nogal een raar jaar was geweest van veel online lessen en veel thuis zijn, hadden best veel leerlingen stress, waaronder ik. Ik wist niet zo goed wat ik me bij de workshop precies voor moest stellen, maar ik ben er gewoon naar toe gegaan. Ik vond het een beetje ongemakkelijk in het begin, maar dat gevoel was snel weg. Het was fijn; ik was helemaal rozig op het eind. Ik heb tips gekregen die ik kan toepassen wanneer ik me gestrest voel. Lotte is vriendelijk en zorgt voor een prettige sfeer. Ik zou dit best vaker willen.’ Fleur (18 jaar)

Burn out

Dennis

Komt nog

Rouwverwerking

Kees

Komt nog

Lotte van der Heijden

E: lotte@lottevanderheijden.nl

T: 06-24893890

Diepenbrockstraat 16

5481 PM Schijndel

KVK: 82562660