Lotte - Holistisch Coach & Counselor

Individuele coaching

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven en/of je relatie? Is je werk je teveel en zit je hoofd vaak vol? Heb je terugkerende (onverklaarbare) fysieke klachten? Voel je je eenzaam, terwijl je genoeg vrienden hebt?

Voor deze én andere vragen kun je bij mij terecht. Ik help je graag verder.

Jouw veranderverlangen vormt de leidraad van de sessies. Jij staat met al jouw wijsheid centraal tijdens onze gesprekken. Alle antwoorden draag jij namelijk al in je. Alleen lukt het je (even) niet om contact te maken met jouw wijsheid. Wat mag er veranderen in jouw leven? Wat geeft jouw lichaam je aan? Wat voel je? Waar voel je dit? Wat gebeurt er in jou? Hoe is dit voor jou? Dit zijn voorbeelden van vragen die ik regelmatig stel om je bewustzijn te activeren en te vergroten. Dit brengt je vaak inzichten waar jij weer mee verder kan in je leven.

In tegenstelling tot het vaak drukke en jachtige leven is bij mij een sessie een moment van stil staan. Je neemt dan tijd om bij en met jezelf te zijn, jezelf waar te nemen, te voelen en te ervaren. Om zo inzicht te krijgen in wat er in jou leeft, welke stemmetjes er in jou actief zijn, wat ze je zeggen of wat ze je te brengen hebben, waar de stemmen vandaan komen en hoe je ermee om kan gaan. Om zo inzicht te krijgen in waar bepaald gedrag vandaan komt en wat er misschien voor verlangen onder zit. Om zo inzicht te krijgen in bepaalde systemen, bijvoorbeeld je familie. Om zo inzicht te krijgen en te voelen welke signalen je lijf je geeft. Om zo te ervaren dat alles met elkaar verbonden is.

De reis start al bij het eerste contact. Mijn begeleiding kenmerkt zich door liefdevolle aandacht en een niet veroordelende, rustige en open houding. In een veilige ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk, mag jouw proces van transformatie plaatsvinden.

Voel je je aangesproken? Word je getriggerd door iets in mijn schrijven? Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom. Ik kijk uit naar onze ontmoeting. Neem gerust contact met me op!

rustgevend strand aan zee

Lotte van der Heijden

E: lotte@lottevanderheijden.nl

T: 06-24893890

Deken Baekersstraat 51

5482 JD Schijndel

KVK: 82562660