Leven vanuit Liefde

Waarom doe ik wat ik doe…omdat ik geloof in Liefde. Liefde heelt, Liefde verbindt, Love is all you need… Vanuit een liefdevolle verbinding luister ik, voel ik en stel ik vragen en dat zorgt ervoor dat mensen (weer) hun eigen wijsheid waarnemen, want ik geloof dat eenieder antwoorden op zijn/haar (levens)vragen alleen zelf kan geven.

In mijn jaren als twintiger had ik regelmatig donkere en zware gevoelens en wist ik niet goed hoe ik daarmee om kon gaan. Toen ben ik terechtgekomen bij de Volksakademie voor Natuurgeneeskunde en daar heb ik de 4 jarige opleiding gedaan tot natuurgeneeskundig werker (geestelijke genezing, geestelijke achtergronden van ziekte en gezondheid, voetreflexmassage en praktische natuurgeneeskunde). De jaren daarna heb ik datgene dat ik in die lessen ervaren en geleerd heb in de praktijk mogen ervaren en doorleven, vooral ook door de komst van mijn twee kinderen.

Voordat ik de stap zette die leidde tot mijn eigen praktijk als holistisch coach-counselor, heb ik 17 jaar lang als logopedist op een school met dove jongeren gewerkt. Daar heb ik onder andere de gebarentaal mogen leren. Begin 2019 ben ik gestart met de opleiding tot Holistisch Coach – Counselor (bij opleidingsinstituut NOGG). Een ware reis in alle delen van mij en mijn leven. Tijdens deze reis is het zaadje geplant voor mijn eigen praktijk. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd Holistisch Coach – Counselor. Ook heb ik dat jaar de opleidingen Medische en Psychosociale Basiskennis behaald. De opleiding Familie- en organisatieopstellingen heb ik in juli 2021 afgerond.

Behalve van mijn werk, geniet ik al van jongs af aan intens van zingen en muziek maken. Dit is een passie van mij, die perfect aansluit op mijn visie op de wereld en het leven. Ook hierin voel en ervaar ik liefde, heling en het feit dat alles met elkaar verbonden is.  

Lotte van der Heijden

E: lotte@lottevanderheijden.nl

T: 06-24893890

Diepenbrockstraat 16

5481 PM Schijndel

KVK: 82562660